tiistai 30. marraskuuta 2021

Ilonan raporttia kuukausivaihdosta Reunionilla




















Perjantai 19.11:

Päivä alkoi koulussa koripallolla, jota pelattiin kaksi tuntia. Sen jälkeen meillä oli kaksi tuntia aikaa tehdä meidän omia asioita, esimerkiksi koulujuttuja. Oli ruokailu ja sen jälkeen englantia. Koulun jälkeen päivä kului oikeastaan vain perheen kanssa oleskellessa ja sitten vielä illallinen perheen kanssa noin kahdeksalta.
Lauantai 20.11:
Lauantai oli mukava päivä, koska sai nukkua pitkään. Iltäpäivällä menimme katsomaan perheen kanssa street dance battle kilpailua, joka järjestettiin lähellä olevassa ulkoteatterissa.




























Sunnutai 21.11:
Sunnuntaina menimme laitesukeltamaan porukalla lounaan jälkeen. Tämä oli kyllä aivan uskomaton kokemus, kun pääsi uimaan kalojen kanssa viiden metrin syvyydessä. Olisi vain ollut mukava, jos olisi ollut mahdollista saada muistoksi kuvia veden syövereistä.



Maanantai 22.11:
Maanantaina oli ensiksi tunti kirjastossa, jolloin opiskelimme itsenäiseti ja sen jälkeen oli kaksi tuntia englantia. Ennen ruokaa ja ruoan jälkeen oli vielä aikaa tehdä omia koulujuttuja. Ja sitten koulupäivän päätteeksi meillä oli vielä kaksi tuntia ranskaa. Koulun jälkeen oleskelin vain kotona perheen kanssa ja oli illallinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti